Reiki healing

En mjuk metod som kan höja din vibration, minska stress och smärtor, ge ökad självkännedom m.m. Healing till både sinne och kropp.

Behandling på distans

Reiki fungerar fantastiskt bra på distans. Du får behandlingen där du befinner dig, gärna skönt nedbäddad på en plats där du känner dig trygg. Ett lugnt rum på jobbet, hemma i soffan eller sängen, i bilen eller trädgården. Platsen är inte så väsentlig så länge du känner dig trygg där du är.

När du bokat en distansreiki ringer jag upp dig på den avtalade tiden för att starta upp kontakten. Du får sen lägga dig eller sätta dig bekvämt på din valda plats, blunda och slappna av och bara ta emot energin som kommer med behandlingen.

En distansreiki tar ca 20-30 minuter och den sköna avslappningen kan sitta i hela dagen efteråt, ibland flera dagar.

Om du önskar har vi kontakt efteråt på det sätt vi kommer överens om.

Behandling på mottagning

När man får en fysisk helkroppsbehandling, så får du lägga dig påklädd på en behandlingsbrits. Jag stoppar om dig med filt och kuddar och ser till så att du har det bekvämt.

Behandlingsrummet är förberett för lugn och vila och du får gärna blunda och slappna av. Kommer det upp frågor och funderingar under tiden är det också helt ok. Det kan hända att du somnar, vilket också är helt i sin ordning och väldigt vanligt.

Behandlingen går till så att jag lägger händerna i olika mönster på din kropp med början på huvudet, sen framsida kropp och ända ner till fötterna och avslutas med en kort chakrabalansering.
Detta tar ca 45-60 minuter.

Före och efter behandlingen finns tid för samtal.

Man kan bli pigg och energisk likaväl som avslappnad, frusen och trött efteråt. Ta hand om dig oavsett vilken reaktion du får, ge dig tid att bara vara med dig själv efteråt om du kan.

Känslan av avslappning och ny energi sitter ofta kvar i flera dagar efteråt.

Blogginlägg om Reiki

Reiki en väg till insikt

Reiki en väg till insikt

Reiki – livsenergi När man ska förklara Reiki brukar man ofta börja med att förklara själva tecknet för Reiki. Tecknet, som är japanskt, består av två delar, det översta Rei som översätts med ordet ”universell, allomfattande” och det undre Ki som översätts med ordet...

läs mer
Jag är med i reikipodden

Jag är med i reikipodden

Här kan du lyssna till ett avsnitt av Reikipodden där jag samtalar om mina erfarenheter av Reiki med Solkarina.Är du nyfiken på att lyssna på mer om Reiki så rekommenderar jag Reikipodden av Solkarina. Här finns det många intressanta berättelser att lyssna på och...

läs mer
Reiki idag

Reiki idag

Om du är intresserad av att lära dig Reiki hos mig vill jag gärna att du är medveten om att Reiki har förändrats mycket över tid. När jag började på 90-talet så berättade man en helt annan historia om Reikins ursprung, än det man idag vet efter all efterforskning som...

läs mer