Livscoaching

Skapa ditt drömliv med livscoaching

Jag är diplomerad livscoach och tillsammans med mig arbetar vi med målet att skapa klarhet i vad som hindrar dig att leva precis det liv du drömmer om. Du får stöd och hjälp att se dina mönster, hinder och svagheter men också, och framför allt, dina egna begåvningar, styrkor och resurser och det gör att du växer som människa och blir mer och mer självständig i ditt sätt att hantera ditt liv.

Jag använder frågor och olika tekniker som leder till större självkännedom, insikt och kraft att ta itu med det du behöver. Tillsammans arbetar vi för att du ska hitta sätt att skapa din mest perfekta livsväg.

Områden vi kan jobba på

Exempel på livsområden vi kan ta itu med:

  1. Personlig utveckling
  2. Andlig utveckling
  3. Relationer
  4. Mål och utmaningar
  5. Livsförändringar
  6. Hälsa
  7. Mentala mönster
  8. Självförtroende
  9. Självkänsla

Det är alltid du som klient som styr vilket ämne vi fokuserar på.

Med hjälp av livscoaching får du hjälp att se dina resurser, styrkor och möjligheter och även identifiera var du möter hinder och problem. Vill du utvecklas och börja skapa ditt mest perfekta liv så ta chansen nu. Drömmar ska inte ligga i en låda och samla damm!

Jag önskar av dig att du är villig att ge dig själv möjligheten att utvecklas och hinna uppleva framsteg. Därför rekommenderar jag alltid att vi börjar med 3 samtal. Efter dessa utvärderar vi tillsammans för att därifrån se hur hur du vill göra framåt.

Coachingen sker digitalt eller via telefon om så önskas.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig!

Anna ?