Omdömen

Jag rekommenderar verkligen Reikihealing för Anna, har aldrig mått så bra som efter den!

Lotta

Reiki fysisk behandling

Tack så mycket för din energiavläsning. Verkligen spännande att läsa igenom vad du känt av! Var mycket som jag kände stämde, och jag känner mig nöjd med det du förmedlat.

Tina

Energiavläsning

Tack för en underbar healing! Jag fick Reiki på distans och det hjälpte mig att få mer balans och lugn i tankarna. Rekommenderas varmt!

Ingela

Reiki distans

Vi läste hela familjen och log och detta var vår vovve till ? procent! Jag vill rekommendera att alla gör detta ☺️. Så bäst du ÄR ❤️. 

Stor kram och tack!

Erica

Energiläsning djur

Jag vill tacka Anna från djupet av mitt hjärta. Anna har gjort två mediala läsningar som är otroligt träffsäkra på saker som jag funderat och känt, men som Anna inte visste om. Jag kan rekommendera Anna varmt om ni behöver hjälp. Var inte sista gången Anna gjorde en läsning för mig.

Lotta H

Dimensionell vägledning

Tack för energiavläsningen. Känns som om du träffat väldigt rätt!

Elisabeth

Auraläsning

Stort tack för en spännande och otroligt fin tidigare liv läsning. Det resonerade väldigt bra med mig och jag kände igen mycket av det min själ bär med sig. Jag behövde denna påminnelse om mina styrkor och det som jag är här för att lära!

Emelie

Tidigare liv

Eftersom jag inte hade en aning om vad jag kunde förvänta mig, hade jag heller inte förberett några frågor. Dessa kom istället under tiden Anna blickade in i mitt arkiv.

På det stora hela är det svårt att säga om det som kommer stämmer, men det hon sa berörde mig och vidrörde områden som jag tidigare varit i kontakt med på andra sätt.

Det märktes tydligt när sessionen var över, eftersom informationen blev mer allmän. Därför kan jag säga att jag kände att det Anna sa kom ”någon annanstans ifrån” än hennes egen fantasi.

Hela sessionen var proffsigt utförd och jag kommer att rekommendera andra att ta hjälp av Anna.

Lotta E

Akasha läsning