Kurser

Klassisk Japansk Reiki steg 1,2, 3
Kalender

Reikikurser

Jag ger kurser i Klassisk Japansk Reiki på alla nivåer. Helgkurserna håller jag på mottagningen i Björnlunda. Vissa delar av kurserna kan komma att hållas via Zoom.

Individuell undervisning kommer jag att erbjuda under 2022, så håll utkik här om det skulle vara något som passar dig bättre än att resa hit.

Det behövs inga förkunskaper för att gå steg 1. Däremot krävs att du har gått Klassisk japansk Reiki för att få fortsätta med steg 2 och 3 hos mig. Var beredd på att du kan behöva visa upp diplom.

Aktuella tider hittar du i kalendern. Jag lägger in tider i kalendern löpande vartefter kurser och planering blir klara. Så kika in där då och då, eller skriv upp dig för nyhetsbrev så får du mejl om aktuella kursdatum inklusive råd och tips för hälsan och livet.

Är du intresserad av att stå på väntelista till kursstarterna, eller har du frågor och funderingar om Reiki-kurserna, då är du välkommen att mejla mig på anna@livsmagi.se.

Klassisk japansk Reiki steg 1

Reiki 1 grundkursen fokuserar på den fysiska behandlingen. Vi arbetar direkt på kroppen och övar på att ge Reiki till oss själva och andra. 

Kursen pågår två dagar över en helg + återträff då vi går igenom frågor som kan ha uppstått när du gjort dina övningar. Efter genomgången kurs kan du ge dig själv och dina nära och kära Reiki.

Klassisk japansk Reiki steg 2

Under fortsättningskursen lär du dig att skicka Reiki på distans till dig själv, till andra, till platser, djur, framåt och bakåt i tiden bl.a.

Kursen pågår två dagar över en helg + återträff då vi går igenom frågor som kan ha uppstått när du gjort dina övningar. Efter genomgången kurs kan du sända Reiki på distans, kombinera distans- och fysisk Reiki m.m.

Klassisk japansk Reiki steg 3

Du lär dig att aktivera Reiki hos andra. Vi övar på att utföra aktiveringar och du får lära dig fler Reikimetoder och fördjupar din förståelse för hela systemet. Vi arbetar både fysiskt och med distansövningar.

Kursen pågår en helg + en dag med egna övningar däremellan. Efter genomgången kurs kan du aktivera Reiki hos andra och lära ut Klassisk Japansk Reiki på alla 3 nivåer.