Välkommen till mig!

Jag har arbetat med Reiki och personlig/andlig utveckling sedan tidigt 90-tal. Jag älskar att hjälpa andra växa, utvecklas och hitta sin inre styrka. Därför är det en glädje att kunna erbjuda både Reiki-behandlingar, kurser och vägledning för dig som längtar efter att må bättre, inifrån och ut.

Jag söker ständigt mer kunskap för att kunna ge dig de bästa nycklarna för ditt bästa liv och mående. Just nu utbildar jag mig till Hälso- och livsstilsterapeut för att jag vill kunna hjälpa fler att hitta balansen i livet, och få en bättre hälsa.

Du hittar mig i Björnlunda, i vackra Sörmland, en mil utanför Gnesta.

Jag hoppas vi ses 💜


Här kan du lyssna när jag berättar om mina erfarenheter med Reiki
Mina utbildningar

Studerar just nu: 

 • Hälso- och livsstilsterapeut (Holistic Health Academy)
 • Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium (Solkarina Sinnligkunskap)

Tidigare studier:

 • Grundkurs i Rosenmetoden (Axelssons)
 • Grundkurs i Shiatsu (Alfa Hälsocenter)
 • Studerat och praktiserat shamanism i olika former sedan 90-talet
 • Reiki steg 1, 2 och 3
 • Reinkarnationsterapi (Ylva Cronstedt)
 • Kreativ Meditation & Aurahealing (Energifokus)
 • Österländsk ansiktsdiagnostik (Steven Acuff)
 • Energiläsning (Svenska Energimedicinska Clairvojant & Healing Akademin)
 • EFT practitioner – Emotional Freedom Techniques nivå 1-2 (EFT Sweden)
 • Medial utveckling (Unity Hela Människan)
 • Raw Life Educator (Palmcrantzinstitutet)
Scroll to Top