Mina utbildningar

Hälso- och Livsstilsterapeut

Jag är utbildad av Johanna Bjurström på  Holistic Health Academy och har en bred och mångsidig grund att stå på när jag hjälper dig med din hälsa.

Mitt arbete har sin grund i en holistisk helhetssyn där jag tar hänsyn till hela bilden och inte bara symtomen. Målet är att hitta orsaken till det ofriska och rätta till obalanserna som står i vägen för att du ska må så bra du bara kan.

Till min hjälp använder jag mig av ansikts- och tungdiagnostik, ett gediget livsstilsformulär som du får fylla i, och samtalet med dig. Utifrån detta ger jag dig rekommendationer och övningar att göra och vi sätter ihop en plan tillsammans. Planen kan innehålla exempelvis, kostomläggning, näringstillskott, andningsövningar, rörelse, meditation med mera. Allt utifrån just din unika situaiton.

Certifierad Raw Life Educator

Jag är utbildad i Rawfood av Erica Palmcrantz Aziz från Rawfood by Erica.

Intresset för hälsa har jag haft hela livet och jag har provat på många olika sätt att äta, men det är ständigt den gröna, plantbaserade kosten jag återvänder till. För mig är det viktigt att det får lov att vara enkelt.

Även om allt går att krångla till så är rawfood i grunden ett väldigt okomplicerat sätt att äta och jag trivs med just det enkla.

Jag har själv haft psoriasis och värk i leder och muskler i många år och jag märker direkt att jag blir sämre av lagad mat, socker och diverse tillsatser. När jag äter mer rawfood så mår jag helt enkelt så mycket bättre och därför är det dit jag återvänder hela tiden.

Jag är dock inte vegan och äter inte 100% rawfood, men strävar efter en balans som passar just mig i min unika situation. Vi är alla olika och jag hjälper dig gärna på vägen att hitta just din personliga balans.

Reiki Master/Teacher

Jag kom i kontakt med Reiki redan 1994. Vid den tiden gick jag igenom en personlig kris, och började söka svar på mina stora livsfrågor. Det var då Reiki kom in i mitt liv som en räddande ängel och jag påbörjade en lång personlig och andlig utvecklingsresa. En som fortfarande pågår och som ständigt ger mig nya synvinklar och insikter om livet.

Jag har sedan dess studerat Reiki i flera omgångar och för olika lärare, vilket har varit oerhört värdefullt just för att inte fastna i någon annans regelvärld. Jag har certifierat mig som Reiki Master i traditionell Reiki 1997, 2006 och 2021. Utöver dessa har jag nosat på mer otraditionella Reiki-stilar men jag återvänder alltid till ursprunget eftersom jag upplever det som starkast och mest effektivt i mitt arbete.

Jag håller kurser i Reiki på plats och på distans och erbjuder också behandlingar på mottagning och på distans.

Utbildningar

Tidigare studier:

 • Grundkurs i Rosenmetoden (Axelssons)
 • Grundkurs i Shiatsu (Alfa Hälsocenter)
 • Studerat och praktiserat shamanism i olika former sedan 90-talet
 • Reiki steg 1, 2 och 3
 • Reinkarnationsterapi (Ylva Cronstedt)
 • Kreativ Meditation & Aurahealing (Energifokus)
 • Österländsk ansiktsdiagnostik (Steven Acuff)
 • Energiläsning (Svenska Energimedicinska Clairvojant & Healing Akademin)
 • EFT practitioner – Emotional Freedom Techniques nivå 1-2 (EFT Sweden)
 • Medial utveckling (Unity Hela Människan)
 • Raw Life Educator (Palmcrantzinstitutet)
 • Hälso- och livsstilsterapeut (Holistic Health Academy)

Studerar just nu: 

 • Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium (Solkarina Sinnligkunskap)