Medial vägledning

Tarot - Lenormand - Änglasvar - Shamanska orakel

Anna Sporring

Medial vägledare

Jag hjälper dig att se klarare

Bra när du behöver få hjälp att belysa ett problem, tolka en händelse eller en dröm, eller bara få lite nya synvinklar på din livssituation. En medial vägledning kan ge dig insikter om dig själv och hjälpa dig ta nya steg i din utveckling.

Personlig rådgivning

Framtiden är inte huggen i sten. Du får en vägledning som är användbar för dig och som gör att du kan känna dig stärkt och upplyft och se klarare på din situation.

Mediala verktyg

Jag har 30 års erfarenhet av att arbeta med Tarot och använder också shamanska verktyg, Lenormandkort och andra mediala verktyg efter behov och frågeställning. 

Jag gläds med dina framsteg

När du ser dina hinder klart kan du passera dem och börja manifestera dina drömmar.

Det är så lätt att fastna i motgångar och hinder och låta dem bli ursäkter i stället för avstamp till den vision vi innerst inne drömmer om.

Jag kan hjälpa dig att se vad som står i vägen för att du ska komma vidare.

Hos mig är DU den viktigaste personen

Jag gör inga profetior utan ger dig nycklar och råd så att du kan stå kvar i din egen kraft och själv se och göra det du behöver

Jag har alltid fokus på det friska, det starka och det utvecklande

Dina frågor hanteras med respekt och integritet

Sätta mål

Jag hjälper dig se vad du behöver för att nå dina mål.

Problemlösning

Vad du kan göra för att komma igenom ett hinder eller problem.

Personlig utveckling

Min specialitet är att hjälpa dig se dina styrkor och förmågor.

Drömtolkning

Jag hjälper dig att tolka en dröm, tecken eller budskap.

 Vad är medial vägledning?
Passar det mig?

Medial vägledning är ett samlingsuttryck som inbegriper många olika tekniker och arbetssätt. Fokus är att du som får vägledning ska känna dig stärkt och upplyft och kunna gå vidare med ny inspiration och en positiv känsla.

Om du söker en färdig lösning, spådom eller vill ”kolla upp” någon, så kan jag inte hjälpa dig. Jag jobbar inte så, i stället vill jag ge dig nycklar så att du själv kan fatta de bästa besluten och komma vidare i din utveckling och situation.

Tarot

Tarotleken består av 78 kort och beskriver livet ur både andligt/själsligt och fysiskt/praktiskt perspektiv. Tarotkort är utmärkta rådgivare när man behöver nya synvinklar på saker som händer i livet. Bra vid frågor om personlig utveckling, drömtydning och praktiska vardagsråd.

Lenormand

Den här leken består av 36 kort, varjekort med en fast symbol. Korten läses alltid tillsammans och utgör därmed ett slags språk där man kan tala med det undermedvetna. Bra vid praktiska frågor, snabba råd om det närmaste men kan även ge inblick i hur energierna rör sig framåt upp till något halvår.

Shamanska orakel

Består av ett antal träknappar med symboler på. De här använder jag för årsläsningar och frågor av lite mer karmisk karaktär. Livsläxor och själskontrakt och andra djupare frågeställningar.

Mediala tekniker

Klarseende, klarvetande, automatskrift, intuitiv kommunikation och kanalisering bl.a.

Om mig

Jag mötte Tarot 1993 och Reiki 1994. Sedan dess har det andliga arbetet varit min viktigaste följeslagare genom livet. Jag utbildar mig ständigt för att kunna ge den bästa servicen.

Den mediala vägledningen och mötet med medmänniskor både fysiskt och online, är fantastiskt. Jag brinner för hälsa och andlig utveckling och det finns inget bättre än att få vara med och se någon växa och utvecklas och hitta sin egen kraft. Det är min största drivkraft och passion.