Livscoaching

Med hjälp av livscoaching får du hjälp att se dina resurser, styrkor och möjligheter och även identifiera var du möter hinder och problem. Vill du utvecklas och börja skapa ditt mest perfekta liv så ta chansen nu. Drömmar ska inte ligga i en låda och samla damm!

Jag önskar av dig att du är villig att ge dig själv möjligheten att utvecklas och hinna uppleva framsteg. Därför börjar jag alla livscoachingar med 3 samtal. Efter dessa utvärderar vi tillsammans för att därifrån se hur hur du vill göra framåt.

Coachingen sker digitalt eller via telefon om så önskas.

Det krävs mod och kraft att förändra ingrodda vanor, för även om du vet att du behöver förändra ett och annat för att må bra, så kan det kännas som en övermäktig uppgift att genomföra de livsstilsförändringar du behöver för att nå dina mål.

Forskning visar att de som verkligen lyckats förändra livsstil, vanor och beteenden, de har alla haft ett starkt stöd omkring sig.

Det är där jag kommer in. Som livscoach kan jag vara det stöd du behöver för att verkligen lyckas. Och dessutom hjälper jag dig se vad du behöver göra för att skapa den förändring du önskar i livet. Det kan handla om att ändra vanor, byta jobb, få ordning på hemmet eller nå känslomässig balans. Eller så vill du kanske utmana dig själv genom att göra något du aldrig gjort förut.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig!

Anna 🧡
Scroll to Top