Chakrabalansering

Välgörande, transformerande och balanserande

Vid chakrabalansering använder jag mig av shamanska metoder för att rena, balansera och fylla på med energi. Jag arbetar med händer, pendel och kristaller. Den här behandlingen syftar till att skapa energimässig balans och harmoni inifrån och ut. Det finns många olika chakrasystem, men här arbetar jag med det klassiska systemet med 7 huvudchakran.

Varje chakra är sammankopplat med de endokrina körtlarna i kroppen samt med olika känslor och uttryck. Vanliga effekter efter en chakrabalansering är ett fysiskt lugn i kroppen, känslorna lägger sig till ro och man kan uppleva en klarhet i tanken som man inte hade innan.

En behandling tar 45+15 minuter. Du är påklädd under behandlingen och får ligga ner på en behandlingsbänk. Man kan bli lite frusen under/efter behandlingen så ha gärna med dig en varm tröja eller kofta att ta på efteråt. Under behandlingen pratar vi inte, så har du funderingar så tar vi upp det innan och efteråt samtalar vi om eventuella obalanser och upplevelser.

Alla upplever behandlingen på sitt eget vis, men de flesta tycker det känns varmt, behagligt och mycket avslappnande. Det händer att man somnar vilket är helt ok.