Andlig Inspiration

Andlig inspiration, är mitt samlingsbegrepp för flera olika tekniker och arbetssätt. Medial vägledning är ett annat ord för detta. Målet när jag arbetar med andliga tjänster är att du som får vägledning ska känna dig stärkt och upplyft och kunna gå vidare med en positiv känsla.

Om du söker en färdig lösning eller vill ”kolla upp” någon, så kan jag inte hjälpa dig. Jag jobbar inte så, utan vid en medial konsultation är det DU som är i fokus. Det som finns i din värld och har betydelse och påverkan på din situation kommer att visa sig. Målet vid en konsultation är att hitta de nycklar du behöver så att du själv kan fatta de bästa besluten och komma vidare i din utveckling och situation.

Det är så lätt att fastna i motgångar och hinder och låta dem bli ursäkter i stället för avstamp till den vision vi innerst inne drömmer om. Jag kan hjälpa dig att se vad som står i vägen för att du ska komma vidare.

Framtiden är inte huggen i sten. Du skapar själv din framtid utifrån de beslut och handlingar du gör i nuet.

När du ser dina hinder klart kan du passera dem
och börja manifestera dina drömmar

— Anna

Du kan få hjälp att se den större bilden

Ofta missar vi helheten när vi fastnar i detaljerna. Känner du igen det? Då kan det vara värdefullt att få höra någon annans synvinkel. Mina mediala tjänster nedan är bra t.ex. när du behöver få hjälp att belysa ett problem, tolka en händelse eller en dröm, eller bara få lite nya synvinklar på din livssituation. En andligt inspirerad vägledning kan ge dig nya insikter om dig själv, din livsväg och hjälpa dig ta nya steg i din utveckling.

Tarot

Tarotleken består av 78 kort och beskriver livet ur både andligt/själsligt och fysiskt/praktiskt perspektiv. Tarotkort är utmärkta rådgivare när man behöver nya synvinklar på saker som händer i livet. Bra vid frågor om personlig utveckling, drömtydning och praktiska vardagsråd.

Jag ger konsultationer via telefon, video eller epost.

Medial konsultation

En medial vägledning kan ge dig insikter om dig själv och hjälpa dig ta nya steg i din utveckling. Jag ser över din situation för att se var du har blockeringar och hinder och ser efter vilka styrkor och förmågor som du kan ta fram mer av för att påverka din situation, skapa möjligheter och hitta vägar framåt som är positiva för dig. Jag väljer verktyg utefter din frågeställning.

Medial konsultation ges för närvarande enbart via telefon.


Anna Sporring

Esoterisk rådgivare och Medium under utveckling

Jag har 30 års erfarenhet av att arbeta med Tarot och använder också shamanska verktyg, Lenormandkort och andra mediala verktyg efter behov och frågeställning. 

Jag mötte Tarot 1993, Reiki 1994 och shamanismen 1997. Sedan dess har det andliga arbetet varit min viktigaste följeslagare genom livet. Jag utbildar mig ständigt för att kunna ge den bästa servicen och är just nu under utveckling till dimensionsmedium.

Den mediala vägledningen och mötet med medmänniskor både fysisk och online, är fantastiskt. Jag brinner för hälsa och andlig utveckling och det finns inget bättre än att få vara med och se någon växa och utvecklas och hitta sin egen kraft. Det är min största drivkraft och passion.

Jag gläds med dina framsteg

Jag hjälper dig att se klarare

Scroll to Top