Det du fokuserar på växer

Jag har verktygen som hjälper dig skapa den förändring du önskar i ditt liv.

 

Livscoaching | Healing | Esoterisk rådgivning

Lev livet som dig själv

att må bra, känna trygghet och mening i livet handlar ofta om att lära känna sig själv på djupet

Var vill du börja?

Här kan du läsa mer om de tjänster jag erbjuder

sky, love, spiritual-3983433.jpg

Skapa Drömlivet

Livscoaching

Med hjälp av livscoaching får du hjälp att se dina resurser, styrkor och möjligheter och även identifiera var du möter hinder och problem. Vill du utvecklas och börja skapa ditt mest perfekta liv, ta steget nu.

Läs mer..

Mer närvaro mindre stress

Reiki healing

Reiki är lika verksamt på distans som fysiskt och är en mjuk och välgörande metod som bl.a. lindrar stress och smärta, ökar självkännedom och medveten närvaro.
Jag undervisar också i Klassisk Japansk Reiki©, alla tre nivåer. 

Läs mer..

a book, life, knowledge-4302990.jpg

Andlig utveckling

Esoterisk rådgivning

Jag erbjuder esoteriska vägledningar och kurser som hjälper dig komma igång eller komma vidare i din andliga och personliga utveckling. Dimensionell vägledning, Tidigare liv, Änglasvar är några av mina tjänster.

Läs mer..

Om mig

Om mig

Holistisk Coach & Esoterisk rådgivare

Jag heter Anna och jag brinner för att hjälpa andra upptäcka sina styrkor och ta tillbaka sin kraft. Jag vill inspirera och sprida kunskapen om hur mycket vi själva kan skapa i stället för att fortsätta vara offer för omständigheterna.

Jag fascineras av både synligt och osynligt och drivs av en stark längtan efter att förstå hur universum och livet fungerar. Denna längtan har visat mig vägar till kunskap och utveckling bortom min vildaste fantasi.

Min mission och mitt kall i det här livet är att använda och dela mina kunskaper med andra och genom detta väcka fler. För jag är övertygad om att när vi utvecklas och väljer det ljusa i livet så växer det.

Det vi ger energi och fokus åt växer

Jag arbetar med konsultationer, behandlingar och undervisning.